Godmooooorningn my darlings + Linuz <3

Ville bara säga godmorgon å hoppas att ni sovit gott å inte snett? Jag har i alla fall sovit på ett bra sätt. Ska snart fixa mig lite, å ni får bild sen på dagens outf. Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer än att jag ska fixa mig å så? Är så jäkla trött egentligen,menmen..
 
 
 
 
 
Umh, ville även ge en söt liten vän till mig ett blogg inlägg ( som han verkligen ''INTE'' tjatade om. ) 
Linuz Larsson. 
Vi har inte känt varandra speciellt länge, men det jag vet är att du är en stört skön grabb med härlig humor. Du är lätt att vara med å i din närhet är det bara att le, för det funkar inte att göra något annat. Å det bästa med dig är att jag är längre än dig, för då slipper jag känna mig kortast ;) haha nejdå, men det bästa med dig är väl att du är lätt att vara med å du har ett leende man smälter för :) Jag vill bli en av dina närmaste vänner, å jag vill lära känna dig bättre för du är en sån där person jag gärna skulle vilja se upp till men känner dig dock inte tillräckligt.. :( Jadu, vet inte vad jag mer ska skriva än att jag tycker att du är en riktig goding. Puss.
'

Förlåt mina kära vänner.

Huuum, lite pinsamt nu men nu ska jag i alla fall försöka börja blogga igen,för alltså nu när goaste Emma har fixat min blogg så vackert å allt kan jag ju inte bara sluta,eller hur? Så puscha på mig om jag blir seg igen. 

Aja,skolan började för tre dagar sen och hitills har det varit helt ok..Trevligt med nya folk å så kanske men nu under skoltid vill jag bara sova,hahahaha. Men kan berätta lite vad jag gjort idag i alla fall och jag har bara varit på stan en sväng med två godingar, Cassandra å Emil sen tog jag å Cassandra bussen till henne å när vi kom till henne käkade vi lite å checkade på film,mysipysi. Sen tog jag halv 8 bussen hem till lilla Ludervika igen å nu ligger jag i sängen halvdöd å kollar på Teeth.. Inte så trevlig film dock. Men ni får hare, så hörs vi nog i morgon bitti. Pusssss.söt bild, jag vet
.
 


 

hahaa godeftermidddaaaaag?

Hmmm, alla haft en fin dag eller? Själv har jag ju varit i grängesberg som dom flesta redan vet för jag har redan nämnt det ju. Blev dock inge lyckat,men aja fin dag med stora syster Rowena. Just  nu sitter vi i alla fall och små snackis lite med varandra om människor,livet å allt antar jag? ;) Men ni får ha en super fin kväll. 
pussss.
 
 
 
 
 
 
 

God margarin

Godmorgon alla fina människor, nu är Rowena här i alla fall å jag har typ preci kommit ur ur dushchen å ;) Vi ska ta någon äta antar jag sen ska hon få hoppa in i duschen sen fixar vi oss,antar jag. Sedan blir nästa station Grängesberg :D Kommer bli en toppen dag med mina fina. Men jag bloggar lite senare. Pusssss

Jag ville bra säga.. GODNATT!

Jag ville bara säga godnatt alla fina människor å hoppas ni får god sömn. Själv ska man typ upp 20 i 7 i morgon på grund av att världens bästa Rowena kommer.. Så egentligen ska jag ju inte klaga,eller? ;) 

Men jag kan ju medge att jag inte är speciellt frisk, druckit flera koppar te för att få bort hostan å snuvan å halsont.. Men det har ju dock inte funkat så jävla bra?!  Aja, blir nog grängesberg för mig å Rowena i morgon i alla fall. Men nu ska jag inte störa mera, hare så jävla bra som sagt. I have a date with my kudde..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Första inlägget nu då?

öööh, ja.. Vad ska man börja med? Jo jag kan ju börja med att säga att jag bloggat på blogg.se förut men min blogg blev lite förstörd pga design å en massa virus så jag fixade en ny för en av mina närmaste vänner tyckte jag skulle det å jag antar att det skulle bli så bra så nu är det gjort! Kan även börja berätta lite om mig så ni vet å aa..
Jag heter Emma i alla fall, 12 år snart 13. Har 4 syskon, tre små å en stor. Alicia,Smilla,Hannes å Hampus. 
Har två allra bästa vänner, Johanna å Rowena. Mina änglar över allt ju! Mitt liv går ut på att vara lycklig å finna rätt personer å leva lyckligt c: 
Jag är en rätt så självsäker person och inte alls blyg av mig. Tar gärna för mig, å trivs nästan med alla människor. 
öh.. vad ska man mer skriva? ;) Jo, att jag är väldigt positiv också å aa. Det var väl typ allt? 
Antar att ni får leva med det lilla jag nu skrivit å så hörs vi lite senare höhö. 
jag,stora syrran ;*Rowena å jag
Johanna å jag 




Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


http://emmacj.webblogg.se
RSS 2.0