höööööj

Hej på er, jävligt länge sen nu och jag måste verkligen sluta göra mellan rum på att blogga så för jävligt LITE som jag gör, jag menar .. Vafaaan, jag fick en sjukt fin blogg av Emma och sedan använder jag itne den. IDIOT. Säger jag bara till mig själv..
 
Aja, kan ju iallafall göra ett litet inlägg så ni vet hur allting ligger till, vad jag har för planer i morgon på Nyårsafton och vadf jag fick för betyg osvosv..
 
Umh jo, I morgon blirdet väl att gå Alfred (kan erkänna nu vem det är som jag skrev om förut) och prata, sedan upp till Alex och Rowena och Alex kompis.. Som bor någon gata ifrån mitt ''hjärta''. Dock kommer det väl vara slut på riktigt i morgon med Affe, men vafan ska man göra när det finns idioter till människor överallt, som krånglar,snackar och bara förstör. Det låter konstigt och känns konstigt att jag ska dit och prata med honom även om jag förmodligen tvekar på att vi fortfarande kommer vara tillsammans efter det snacket. Men det ska göras iallafall.. Sedan ska man väl ha det så jäkla bäst med dom festpotatisarna, yeeäääh.. Och jag måste bara säga att jag även kan kalla mig själv för idiot igen, pga att jag har två F och resten godkännt förutom i Svenska och Samhälls kunskap som jag har ett vackert D i. Det jag kan kalla mig idiot för är att jag fick dom är två hel idiotiska F:n i Idrott/hälsa och Kemi. I idrotten har jag väl inte varit med och Kemi är inte min grej så då grejjjade jag inte det.
 
Ska ut på en liten promenix nu tror jag och rensa tankarna lite.. Hare så jäkla gött! 
älskling..

Så ser jag ut nu för tiden, wöpp
 
 
 
 

http://emmacj.webblogg.se
RSS 2.0