- broken

Och som jag önskar att du var här nu
Jag vill bara höra dina hjärtslag
Och som jag önskar att vårt krig tog slut
Jag har lärt mig av mina misstag
Och du är lika ensam som jag
 
 


Godmorgon..?

Umh,hej på er.
Bloggade inte i Fredags pga att jag inte var hemma.. Och orkade inte blogga igår. Sämsta helgen igen känner jag så aa,fuck that shiiiiit. Erkännde iaf för en kille igår som jag var tillsammans med förut men jag,eller enligt honom var det mitt fel men jag fick aldrig förklara mig helt,så han trodde inte på sanningen så därför gjorde vi slut. Men iaf så erkännde jag för honom att jag saknar honom. Så en liten glasbit slets loss ifrån mitt lilla hjärta.
 
Aja, idag så ska farmor å alla fira mig för att jag fyllde ju år i Måndags. 13 bassst,wooaaw..
 
Ska ner nu till mina älskade små syskon å äta frukost med dom. 
-Känner ju att jag inte kan sitta här med tårar i ögonen och vänta på nå bättre..
 
Sen idag åker man hem till älskade mammiiiis,så hörs nog då.♥
 
Lilla syster Smilla
Stora syster Alicia,Lille bror Hannes,Lilla syster Smilla och jag.
Smilla och Alicia
Vi tre tjejor
AliciaLille bror Hampus,Hannes och Smilla

-Älskar er mina finaste syskson!
 
 
 
 
 

Jag saknar dig min vän,men jag måste lära mig att inte bry mig längre


Hemma hos pappa nu.. så lättare att blogga

Hemma hois pappsen nu,så lkättare att blogga.
 
- Jo idag har jag väl varit iskolan i typ två timmar,sen blev det att vandra hemmåt för mensvärken dödade mig. Kokade nudlar,åt,tog värk tablett,gick å la mig. Vaknade efter typ 1 timme å då blev det bara att trasska iväg till bussen till pappa. Magen är fortfarane kass men anatar att jag ska dra mig till skolan i morgon ändå.. Känner mig halvdöd men helg i morgon så anatar att jag få stå ut i fem timar i skolan. Mår helt enkelt piss,men jag får väl kämpa.
Ska borsta gaddarna nu å ta bort sminket, sätta på en film å gå å lägga mig, hare.
 
Bild ifrån skolavslutningen,en får fan duga!
 

Sovit gött??

Godmorgon på er, hoppas allla är uitvilade.. Något som jag dock inte är och kommer dock aldrig bli! Usch, kunde jag så skulle jag stannat hemma idag känner jag.
Men jag lär åka till skolan för lite anledningar. Hoppas iaf att ni får en super fin dag osv.
Hörs sen när jag kommer hem.
Hare!
 
 

I miss you,yes i doooo..

Fyfan vad jag saknar dig..Ångest.
 

håjåhj människor

Hej på er.. Ville bar säga godnatt och berätta om min lata dag.
 
JUo, är cp trött just nu, vakndade 9 i morse typ halvdöd och KISSNÖDIG. Sprang upp på toan,rena njutningen ju. Efter det gick jag och Cassandra ner och käkade frulle och sedan gick vi upp igen och kollde på film. Skulle egetnligen hem till mamma idag men ingen skjus..Så det blev stanna en nbatt till hos papi!
Åkte hem runt 7 då farmor kom och hämtade mig och skjusade mig till papis. Sedan åkte vi iväg och köpte pizzzzzaaa..Blev en fet kebabbbrulle för mig för att min tomma mge hade typ dödat mig. Sedan hämtade vi tvn hos min faster så att jag nu ska kunna kolla på film sedan sussa..Typ det jag varit med om. Tråkig söndag kanske men aja.. Taggar skola i morgon,wio..</3
 
Men aja,godnatt på er fina människor.
 
Mittbena,usch..
 

godmorgon människor


I want a perfect relationship
















Things I love and think: this is so true

 

Shark ♥
Red head ♥

Taylor Swift - We Are Never Ever Getting Back

Together

 











Hej era människor?

Umh, hej på er. Trött på allt medans det känns som livet rullar på fullt normalt. Vill inte göra nå,eller jag orkar inte. Så det blir nog världens sämsta fredag?? Hänt så mycket nu under dom senaste dagarna att jag skulle violja sluta andas helt pg att allt är så jobbigt. Menjag rullar med livet ;)
Funderar på Grängesbergs marknaden nästnästa helg..Men blir nog att stanna hemma och tycka synd om sig själv då också. Känns somtyp min vänskap till alla försvinner?? Det är säkert så också... Trött på alla här i Dalarna.
 
AJa, igår så sov Rowena gumman hos mig.. Hade lite gulligt med film mys. Länge sen vi hade såna kvällar,så det fick bli igår. Under dagen var jag förståss i skolan sen efter hämtade Rowenas lossas pappa oss och körde oss till stallet där Rowenas underbara lille pojke står! Så sen åkte vi hem till mig då och bara myste. Idag är det ju Lördag och det känns pisst.. Fyller dock år om 10 dagar exakt idag så det känns bra. 13 år är inge mycke..Men det blir ett år älder iaf. Men nu skajag fixa iordning mig lite och försöka, men bara FÖRSÖKA hitt på nå. Så ni får hare så bra alla fina människor.
Så hörs vi sen!
 
Fina pojken och Rowena!






Godmorgon era sötnosar

Haha hej på er alla fina, nu har jag dator igen å kan därför blogga lite smått. kan börja med att säga att jag är på topp känns det som och allt ligger nästan på plats. Det är ju som sagt Lördag idag och exakt 18 dagar kvar tills lille jag blir 13! Känns helt ok faktiskt...Jag vill även berätta att jag redan är sjukt skoltrött även om vi typ gått i tre veckor bara. Känns dock skönt att vi snart har lov igen! Jag hoppas att ni alla mår lika bra som jag gör, dock är jag halvt sjuk men det duger. Idag ska jag väl hitta på något kul, säkert ut med några kompisar å mysa under dagen,men vi får se ju..Hoppas ni får en härlig å uuurmysig Lördag. Men aja gott folk, ska äta en god frukost nu sen slänga mig in i duschen och fixa mig lite smått. Bloggar mer ikväll tror jag,hare!





 

http://emmacj.webblogg.se
RSS 2.0