You don't make me sad

Varför jag inte bloggat på hela veckan är för att jag kände mig lite ledsen och jag har ju verkligen börjat pluggat stenhårt nu jö! Och jag hinner inte riktigt med så mycket på helgerna, för då har jag mest fullt upp.. Speciellt hos papi när mina älskade små syskon är här och det är då jag verkligen kan träffa dom..
 
 
Sen behöver jag ju ny design på bloggen, som fixas snart tror jag.. Aja, idag så ska jag åka till mammsen igen, bara tat lugnt och tagga inför imorgon då det är Måndag och skolan osvosv.. Sen så ska jag väl prata lite med mamma. Fast just nu spelar jag på lilla syrrans dator, sims 3.. Haha så jävla coolt eftersom hon har ''övernaturliga sims 3'' också.. Man kan ju vara varulv,vampyr,häxor osvosv.. Fast måste städa klart rummet känner jag.. Bloggar förmodligen ikväll..
 

Lillasyster. <3

Lucky me..

Bra andra dagen i skolan, känns rätt okej förutom mötet i dag med rektorn,mammi,pappi och min mentor. måste verkligen börja sköta mig nu. Det postiva är att jag,mamma och pappa gjorde en deal.. Alla ämnen som jag får A i, får jag tusen spänn för.. Så A i alla ämnen, så sitter jag där med 17000 i handen. Komigen nu Emmaaaa.. Aja..Kör på te mys nu och film.. 
 

2013, hello..?

Mina fina nyårslöften..
 

1. Bli mer skolpigg och aktiv och jobba om alla betygen till 8:an! 


2.Fortsätta kämpa för killen som lämnade mig på nyår. Alltid kämpa oavsett! 


 3.Kyssa killen jag älskar i regnet..


 

 4.sluta med niktotin över huvudtaget :) 




5.Titta mer på gamla minnen! 


 6.Ta hål på riktigt.



 
 7.Åka mera till min älskade Johanna i Gävle.



 8.Klippa lugg igen och färga det extremt rött!



9. umgås mera med Truls och mina vänner i min ålder..





Allt kom inte med men aa.. Bloggar mera i morgon. Ska ta och hoppa in i duschen nu och sedan sovdags.. Skolan i morgon ju. Puss
 

http://emmacj.webblogg.se
RSS 2.0